Hier werken wij

 

Hier verlenen wij onze service

Onze werkplaats is ruim van opzet en voorzien van twee bruggen. 
Naast deze twee bruggen kunnen wij twee á drie BMW personenauto’s in de werkplaats neerzetten waarvoor geen brug is vereist, deze plaatsen worden gebruikt voor kortstondig onderhoud.

Verder beschikken wij over origineel BMW gereedschap en BMW diagnose apparatuur, waarmee wij vrijwel alle BMW modellen tot in de kleinste elektronische storing kunnen uitlezen.

 

Scherpe tarieven

Meer dan 45 jaar ervaring

Snelle service

Persoonlijke aandacht

Omdat wij voor uw tevredenheid gaan!

Om u als klant zekerheid na het onderhoud te geven werken wij uitsluitend met originele BMW onderdelen. Bij het gebruik van originele onderdelen en regelmatig onderhoud, kunnen wij bijdragen aan een waardevaste en uiterst betrouwbare BMW.

U kunt voor alle soorten onderhoud en reparatie of keuring bij ons terecht.

In onze werkplaats is tevens een kantoorruimte waar u onder het genot van koffie of thee kunt wachten tot een kleine storing of kort onderhoud is afgerond.

Meer diensten

Wij leveren verschillende diensten, ontdek waarvoor u bij Garage Grijpink moet zijn

Volledige olie service

Uw BMW heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Wij inspecteren uw olie het oliefilter en vervangen of vullen aan waar nodig.

Banden service 

Winter en zomerbanden onder uw BMW zijn sterk aan te raden. Vraag naar mogelijkheden voor vervanging.

Aankoopkeuring

De aanschaf van een andere BMW kan vaak een lastige en emotionele keuze zijn. Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw BMW.

APK Keuring

Na verloop van tijd moet ook uw BMW verplicht APK gekeurd worden. Een APK keuring verzorgen wij graag voor u.

Tevreden klanten

Gistermorgen plotseling een motorstoring aan mijn BMW 316, kon meteen bij Garage Grijpink terecht en ook een leenauto was geen probleem. Net de auto weer opgehaald, het probleem was snel en vakkundig verholpen. Bedankt voor de snelle service, Garage Grijpink is een aanrader voor iedere BMW-liefhebber!

R. Holtkamp

Uitstekende service en goede adviezen! Inmiddels alweer 5 jaar klant en zeer tevreden over de professionele hulp en het goede onderhoud aan mijn auto. Zowel de huidige E91 als de vorige E46 blijven in fantastische staat. Vele betrouwbare kilometers in heerlijke rijders auto’s!

W. Blom

Volledige BMW service

 

Tevredenheid gegarandeerd

Mail ons direct