APK Keuring

Al meer dan 45 jaar DE BMW Specialist

Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke Keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw BMW de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden.
Daarnaast geeft een APK niet aan dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw BMW blijft dus belangrijk.

APK keuren is een momentopname

Keuren voor de vervaldatum mogelijk

Voorkom een boete, wees op tijd!

Kingmatille 5, 8814JX Zweins

Het hart van uw BMW

Wij dragen zorg voor het hart van uw BMW. Door het uitvoeren van  regelmatige controle(s) en bijpassend onderhoud houden uw BMW in topvorm.

Probleem, wij helpen verder

Uw BMW functioneert niet zoals u verwacht, problemen met starten of onregelmatig lopen van de motor. Wij helpen u daarbij verder.

Schade opgelopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heeft u onverhoopt schade opgelopen, dan kunnen wij u ook verder helpen. Wij begeleiden u van A tot Z.

Onze diensten

Een greep uit diensten die wij kunnen aanbieden om uw BMW in topvorm te houden.

Volledige Olie service

Uw BMW heeft nu eenmaal onderhoud nodig. Wij inspecteren uw olie het oliefilter en vervangen of vullen aan waar nodig.

Banden service & Opslag

Winter en zomerbanden onder uw BMW zijn sterk aan te raden. Vraag naar mogelijkheden voor opslag, vervanging en wisselen.

Bemiddeling & Advies

De aanschaf van een andere BMW kan vaak een lastige en emotionele keuze zijn. Wij kunnen u begeleiden bij de aankoop van uw BMW.

Details en benodigdheden

Ruitenwissers, vloeistoffen, verlichting afstellen of vervangen, reiniging voor brandstoftank en motorblok, wij zorgen ervoor dat u veilige kilometers tegemoet kunt gaan. 

Motorblok onderhoud

Olielekkage is kan leiden tot schade aan uw BMW. Indien u een lekkage aan het motorblok ontdekt, neem contact op voor een check aan het hart van uw BMW.

APK keuring

Na verloop van tijd moet ook uw BMW verplicht APK gekeurd worden. Wij bieden u deze service dan ook graag aan. Problemen die hierbij aan het licht komen lossen wij graag direct voor u op.

Onze partners

Volledige BMW service

 

Tevredenheid gegarandeerd

Bel ons direct